peuters
kleuters
tieners
pubers
volwassenen
kijkplaten
lijntekening
Cartoon voor het tijdschrift LTM
Het brein van het kind geeft het startsein als het tijd wordt geboren te worden. Vaak is dit ´s nachts, dan is de moeder het meest uitgerust en verloopt de baring het minst lastig. Uit ´Jij bent je brein', alles wat je wilt weten over je hersenen van Dick Swaab en Jan Paul Schutten.
Spelletjes, raadsels, doolhoven en grappige tekeningen voor het vakantiedoeboek van ketnet. Tot mijn grote vreugde al een maand voor de grote vakantie uitverkocht.
Tekening voor Coretify, gezondheidsportaal
Hoe noemen we een levend wezen dat in of op een ander levend wezen leeft en zich ermee voedt?
Een parasiet.
Hoe klimt een olifant uit een boom? Hij gaat gewoon op een blaadje zitten en wacht tot het herfst wordt.
Hoeveel tanden heeft het gebit van een volwassen mens normaal gezien?
Welke tafel heeft geen poten?

De tafel van vermenigvuldiging.

32

Een giraf komt een boek terugbrengen in de bibliotheek. ´Wat een prachtig boek, ik heb er echt van genoten´ zegt hij tegen de baliemedewerker. ´Dat is wel erg bijzonder´, antwoordt die. ´Ja, ik had het ook niet verwacht´, zegt de giraf, ´de film vond ik namelijk verschrikkelijk slecht.´

Een piepkleine greep grappige illustraties vol humor en gekke dingetjes die ik voor uitgeverij Lannoo en ketnet heb gemaakt. Ik had geheel de vrije hand bij de geleverde raadsels, grappen en mopjes. Wat een heerlijke opdracht! De teksten zijn allemaal van Annemiek Seeuws.
Een cartoon voor het tijdschrift Praxis Deutsch , gericht op mensen die in het onderwijs werken, uitgeverij Friedrich Verlag. Het artikel gaat over woorden die meerdere betekenissen kunnen hebben. Bij een `Kinderpflanzaktion` gaan de kinderen in de tuin aan de slag, maar dit is ook een manier waarop je het woord op kunt vatten.