peuters
kleuters
tieners
pubers
volwassenen
kijkplaten
lijntekening
Grappige tekeningen voor Duden (De Van Dale van Duitsland). Deze geïrriteerde letters staan binnen in het woordenboek van de grootste taalergernissen van Duitsland.

 

Bovenste zes afbeeldingen: LTM Magazine, passend bij de maandelijkse column. Hier; wat zou er gebeuren wanneer je een klein stukje in een zinsconstructie verandert?
Voor Lannoo/ Ketnet
Kaart voor het bedrijf Buon Senso (de goede smaak), de importeerder van Italiaanse wijnen en delicatessen. Uitnodiging voor proeverij.
Minimalistische lijntekening voor de prachtige nieuwe CD van Oli bott (vibrafoon) en Anna Carewe (cello). Met stukken van Ortiz, Bach, Vivaldi, Grieg, Satie, Ellington und Piazzolla.

Boven: illustraties bij de vaste column van Peter-Arno Coppen in het Levende Talen Magazine. De columns gaan vaak over taal, complexe grammaticale inzichten en hun onderwijskundige toepassingen. De bovenste illustratie gaat over het belang en het verschil tussen de bedrijvende en de lijdende vorm. In beeld omgezet: op het eerste gezicht schildert de kunstenaar het schilderij, maar bij nader inzien wordt het schilderij door de kunstenaar geschilderd. Grammaticaal gezien wordt de doener op de achtergrond geplaatst.