peuters
kleuters
tieners
pubers
volwassenen
kijkplaten
lijntekening
Illustraties voor het kwartetspel `Atumn Time´ bij het educatieve tijdschrift `Grundschule Englisch´ van Friedrichverlag. Spelenderwijs leren de kinderen Engels. Thema is Herfst. Tekeningen moesten realistisch zijn, een natuurlijke uitstraling hebben en met de hand geschilderd zijn.
Illustraties voor het spel ´Nachtgespenster´van uitgeverij Kallmeyer. Een geheugen- en concentratiespel voor kinderen van 5-7 jaar.

Spel ´Ik geef je een kado` , Lernspielverlag. Via dit leerspel wordt de taalontwikkeling gestimuleerd. Ontwikkeld door Dirk Hanneforth, vanaf 4 jaar. Zeer zachte uitstraling.


Characters voor het zeer succesvolle Spiegeljezelfspel. Dit spel is ontwikkeld door pedagogen om het zelfvertrouwen te vergroten. Het bevat kaarten met positieve eigenschappen zoals eerlijk, positief, sportief en vrolijk. Door dit kaartspel te spelen werk je aan een positief zelfbeeld en leer je de kwaliteiten van jezelf en anderen kennen. Docenten gebruiken het spiegeljezelfspel bijvoorbeeld tijdens de mentorlessen en de remedial teaching. Psychologen en pedagogen geven aan dat het kaartspel hun werk op een leuke manier ondersteunt in trainingen en bij individuele therapie. Ook gebruiken zij het in gezinsbegeleiding zodat gezinsleden weer positief naar elkaar gaan kijken. (bron:www.semmie.net)

Duidelijke tekeningen voor een educatief spelletje van uitgever Don Bosco. De kinder leren vormen te herkennen in alledaagse dingen.